Mötesplats samhällssäkerhet 21-22 mars 2023

Mötesplats Samhällssäkerhet är en konferens och utställning med utgångspunkt i hur vi bygger ett starkt och tryggt Sverige. Den 21-22 mars 2023 förs yrkesverksamma personer inom Sveriges olika samhällsnivåer sammanför att samverka på Kistamässan. Tillsammans för ett säkrare Sverige.

Läs mer på www.samhallssakerhet.se.

Publicerat i Insatsingenjörerna | Lämna en kommentar

NATO – Så förbereder vi oss

Försvarsmaktens ledning kommunicerar kring Nato. Hör Thomas Nilsson, C SPG Nato, och Bengt Lundgren, chef för personalutvecklingssektionen, berätta om hur de interna förberedelserna går. Dessutom ger överbefälhavare Micael Bydén sin syn på vad som är viktigt just nu.

Se filmen här: forsvarsmakten.se/studioFM.

Publicerat i Insatsingenjörerna | Lämna en kommentar

IIR Fältarbete del 2 Praktik

Vecka 29 på Ravlunda genomförde vi vår kurs

Publicerat i Insatsingenjörerna | Lämna en kommentar

Mitt land, vårt försvar! – Samtalet

Varför kan vi inte ta vår fred, frihet och demokrati för given? Vad kan vi göra för att höja vårt lands tröskel mot olika hot? Och kan ett samtal vid middagsbordet, i fikarummet eller på nätet verkligen bidra till att försvara Sverige?

Här vill vi dela med oss av kunskap om vårt lands utmaningar, för att inspirera till samtal med kollegor, vänner och familj. Allt med utgångspunkten att samtal bidrar till att öka vår medvetenhet, vilket i sin tur kan leda till en ökad förståelse för försvar och säkerhet och vad vi alla kan göra för att bidra. Tillsammans försvarar vi Sverige.

https://www.forsvarsmakten.se/sv/om-forsvarsmakten/darfor-finns-forsvarsmakten/samtalet/

Publicerat i Insatsingenjörerna | Lämna en kommentar